Heeft uw cliënt een aanmanig ontvangen, maar is er sprake van onderbewinstelling, ondercuratelestelling, schuldhulpverlening , budgetbeheer, WNSP of faillissement? Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen. 

Is er sprake van onderbewindstelling of ondercuratelestelling, stuurt u dan de beschikking mee. Deze kunt u eenvoudig uploaden via het onderstaande formulier. Zonder de beschikking kunnen wij uw verzoeken helaas niet in behandeling nemen.

Is er sprake van schuldhulpverlening, stuurt u dan het bewijs van aanmelding mee. Deze kunt u eenvoudig uploaden via het onderstaande formulier. Zonder het bewijs van aanmelding kunnen wij uw verzoek helaas niet in behandeling nemen.

Is er sprake van inkomens-of budgetbeheer, stuurt u dan een machting mee. Deze kunt u eenvoudig uploaden via het onderstaande formulier. Zonder machtiging kunnen wij uw verzoek helaas niet in behandeling nemen.

Mocht u er niet uitkomen of heeft u een vraag? Wij zijn op werkdagen tussen 09.00 - 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 036 - 3100 899.

Categorie: 

CMIB informatie

IBAN rekeningnummer
NL76 ABNA 0609 690 655
 

Ten name van
CMIB Incassobureau B.V.

Plaats
Almere

Telefoonnummer
036- 3100899

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag vanaf 09.00 uur - 17.00 uur.